Digital beredskap- og sikkerhetsstyring

Norseye App er et digitalt beredskap- og sikkerhetsstyringssystem for næringsfartøy som er utviklet i tråd med forskrift om sikkerhetsstyring og ISM-koden. Det app-baserte systemet inneholder moduler som gir støtte til en sikrere og enklere hverdag om bord. Sammen med vår 24/7 bemannede beredskapssentral, gir oppsettet økt trygghet for rederi, skipper og mannskap. 

 

Systemet har blant annet DNV-klassegodkjent vedlikeholdsmodul og elektroniske loggbøker godkjent av Sjøfartsdirektoratet.

Dokument med sikkerhetssymboler. Ikon

Etterlevelse av regelverk

Vi hjelper dere å følge gjeldende regelverk. Vår ekspertise gir rederiet mer tid til å skape verdi i hverdagen samtidig som en tar ansvar for egen og andres sikkerhet.

Dashboard. Ikon

Ett dashboard – full oversikt

Spar tid og sørg for bedre oversikt ved å samle viktig informasjon om rederiets flåte i en og samme applikasjon.

Smartphone skjerm med grafer. Ikon

Sømløs effektivitet

Norseye App er tilpasset smartphone, men er like effektiv på alle digitale flater. Utformingen er moderne og har gjenkjennbart brukergrensesnitt.

Ikon - 24/7

24/7 Beredskap

Norseye er den første og eneste i Norge som tilbyr beredskap fra 24/7 bemannet sentral som en del av sikkerhetsstyringssystemet. Hos oss er dere tryggere, både i hverdagen og i en nødssituasjon.

 Hvorfor Norseye?

Vårt digitale beredskap- og sikkerhetssystem er utviklet av og for sjøfolk. Oppbygging, innhold og systemets brukergrensesnitt skiller seg derfor ut fra mengden. Sikkerhet og brukervennlighet sitter alltid i framsetet. 

Prøv Norseye App i dag!

Vi arbeider kontinuerlig for at vårt system skal bli markedets beste!                 

Som kunde hos oss blir man en del av et stort nettverk der der man får tilgang på et bibliotek for prosedyrer, risikovurderinger, øvelser og mer. I tillegg blir erfaringsoverføringer og forbedringer av rutiner ombord delt med pushvarsel fra Norseye Control.

Prøv en uforpliktende demo i dag ved å fylle ut kontaktskjemaet under. 

Få din demo nå!

hCaptcha